Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kenneljaosto

Jo vuosituhansia on ihminen osannut hyödyntää koiraa metsästyksessä. Pitkällisen kehityksen, jalostamisen ja kouluttamisen tuloksena on tämän päivän jahtimiehillä käytössään koirarotuja, jotka ovat erikoistuneet määrättyjen eläinlajien metsästykseen. Hyvän metsästyskoiran työskentelyä on ilo seurata ja se kruunaa monet onnistuneet jahtitapahtumat.

*****

Kenneltoiminta on ollut seurassa aktiivista 1970-luvun alusta lähtien. Jahti- ja Kalamiehet on yksi keskusjärjestömme (SMKL) kenneltoiminnan uranuurtajista ja seuran jäsenten koirat ovat saavuttaneet useita liittonsa mestaruuksia niin ajokoirien kuin hirvikoirienkin mestaruuskilpailuissa. Myös avoimissa lohko- ja valtakunnallisissa kilpailuissa koirat ovat menestyneet hyvin. Beagle-harrastajat ovat vuosien mittaan kasvattaneet runsaasti näyttelyissä ja ajokokeissa kansainvälisestikkin hyvin menestyneitä koiria.

*****

Kenneljaoston toimintaan voivat tulla mukaan kaikki harrastukseensa innostuneet, olipa koiran rotu mikä hyvänsä. Jahti- ja Kalamiehet kuuluu yhdessä Metsäveikkojen ja Veitsiluodon Metsämiesten kanssa kolmikkoon, joka järjestää vuosittain yhteisvoimin ajaville koirille kahdet ajokokeet sekä määräajoin myös laajan koiranäyttelyn.


Kenneljaoston (KJKM) henkilövalinnat vuodelle 2018

Puheenjohtaja            Kyösti Kemppainen

Sihteeri                      Erkki Kvist

Tiedottaja                   Pauli Kuula

Piste/kokouskirjuri       Ilkka Kakko

 

 


Kauden 2018 toimintaa:
* kenneljaosto kokoontuu joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko