Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kalajaosto

 

Laajan jäsenjoukon kalastusharrastus keskittyy pääasiallisesti merialueelle sekä Kemi-, Tornio-, ja Simojokien suistoihin. Perämeren rantakaupunkina Kemi tarjoaa hyvät mahdollisuudet monipuoliseen merikalastukseen niin kesällä kuin talvellakin. Kemin edustalla on maan ensimmäinen vapaa virkistyskalastusalue, joka on perustettu kaupungin toimesta. Seuran jäsenistön käytössä on kalamajat Lehtikrunnissa kaupungin tuntumassa ja Pihlajan saaressa Tornion edustan merialueella.

*****

Seuran kalajaosto on täystyöllistetty siitäkin huolimatta, että seuralla ei ole omia kalavesiä. Jaosto järjestää vuoden mittaan useita kalastuskilpailuja kuten Kemin rannaltaonginnan mestaruuskilpailut yhdessä Keminseudun Urheilukalastajien ja Veitsiluodon Kalamiesten kanssa, Pohjois-Suomen Erämiespiirin pilkkikilpailut sekä tietenkin seuran jäsenille omia kesä- ja talvikilpailuja.

*****

Valistus- ja koulutustilaisuuksia pidetään jäsenistön toivomusten mukaan vuoden aikana muutamia. Yksi seuratoiminnan kohokohdista on keväisin tehtävä linja-autoretki erämiespiirin pilkkimestaruuskilpailuihin eri puolelle Lappia. Ei sovi unohtaa myös seuran omia mestaruuskilpailuja. Nämä ovat mitä parhaita koko perheen tapahtumia. 
Jaosto kokoontuu noin kerran kuukaudessa, ilmoitus kotisivuilla ja järjestöpalstalla


Kalajaoston henkilövalinnat vuodelle 2018
Jaoston vetäjä              Ilpo Rautio

Jaoston sihteeri            Eero Kalasniemi

Jaoston rahastonhoitaja  Matti Rissanen


Kauden 2018 toimintaa:
Kalajaosto kokoontuu noin kerran kuukaudessa, ilmoitus järjestöpalstalla/kotisivuilla.